2009. július 12., vasárnap

meg 6 het es 2 nap:) Bator szivuek:)

ez 1 masik idopont nem osszetevesztendo a masikkal:D
ennyi ido mulva a "Bator szivuek" tarsasagaban lehetek:)
A Hargita tabor megszervezeseben lesz 1 tabori het amikor Down-koros es sulyosan beteg gyerekek taborozhatnak a taborban es en is elmehetek erre a hetre amit alig varok mar mert ez 1 nagy almom volt h ujra talalkozzak azokkal a gyerekekkel.
Nehanyat kozuluk ismerek mert 2006ban megadatott az a kegyelem h megismerjem oket es ok voltak azok akik veglegesen eldontettek velem, h Gyogypedagogia szakra menjek tanulni. Az almom pedig az volt h az o taborozasi hetukrol irjam meg az allamvizsgamat es megadatott ez a lehetoseg amiert nem tudok eleg halas lenni Istennek.
Ezek a gyerekek azert kulonlegesek mert nem 1 szervezetbol jonnek hanem csaladokbol...mindenki a sajat csaladjaban el es igy sok kulombseg van koztuk... a nevelesi modszerek visszatukrozodnek ezekrol a gyerekekrol de ugyanakkor mosolygosak... boldogak es hihetetlneul ertekelni tudnak minden apro mosolyt es meg sorolhatnam.
Mi egezseges emberek sokx csak a panaszainkrol tudunk beszleni es ezert semmi nem tetszik nekunk semmi nem okoz oromot... de ezek a gyerekek ... ok masak... ok elnek, azzal a fogyatekossaggal amit kaptam Istentol es orommel tudnak enekelni es nagyon nagy erdeklodest tanusitanak minden irant...ok elneveztek magukat BATOR SZIVUEKNEK!
Mi egezseges emberek mikor tudjuk ezt elmondani magunkrol... eloszor el kell hagynunk a panaszkodast es elvezni kell az eletet... es az ilyen fogyatekos emberektol tanulni.
Sajnos nehanyan mar meghaltak ezek kozul a gyerekek kozul akiket en megismertem 2006ban de hiszem h ugy baratokat szerezhetek es batoritasul lehetek nekik, ez 1ik nagy vagyam ezzel a hettel kapcsolatosan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése