2010. március 1., hétfő

...

Az elmult honapban sokminden allitott elem az Ur, valasztasok ele. Olyan dolgok ele aminek a vegeredmenye 1(emberi) kapcsolat megszakitasa es 1 sokkal erosebb kotelek (ISTEN) megerositeset vonta maga utan bekeseggel es ertekelessel megujitva.
Tegnap arrol volt szo az igehirdetesben hogy a nagy szabadsagunkban amibe vagyunk nagyon elkenyelmesedtunk, tulsagosan jo dolgunk van es nem vesszuk a faradsagot ahoz hogy Isten munkajarol beszeljunk meg a sajat eletunkben valo munkajarol se -beszelek- beszelunk... en sem:( de szeretnek ezen valtoztatni, megujulni nap mint nap, hirdetni az o igejet, hirdetni azt h van igazi elet amiben boldog lehetek es lehetsz.
Isten megtanitott ujbol arra h ertekeljem szolgalati koromet es bovitsem azt, ertekeljem ifjusagunkat, gyulekezetunket es buzgon imadkozzak minden egyes tagjaert es felretegyem az en szorakozasomat es helyette hozzak aldozatott igy engedelmeskedve Isten akaratanak.
Tegnap este mikor kijelentettek a jovohetni programokat gyulekezeti szinten vegigondoltam a het minden napjan milyen alkalmak vannak amikor Isten jelenleteben alhatunk meg. Ime a kovetkezo het programjai:
Hetfo: este 7tol imaalkalom
Kedd: semmi
Szerda: Bibliaora csoportokban
Csutortok: filmvetites
Pentek:ifienekora
Szombat:ifiora tovabbi megbeszelesekkel es egyebekkel
Vasarnap:reggel 9 oratol
delutan 18oratol osszejovetel

Magyarul 7bol 6 nap rendelkezesre all arra h Isten hazaba mehessek...ha nem megyek banhatom es varhatom a valtozast ithon ucsorogve. Varom ezeket az alkalmakat es vagyom ezekre az alkalmakra, mert szuksegem van a megerosodesre.
Ne halogassuk a holnapra a valtozast, hasznaljuk ki a mat.
Ezek a gondolatok mind nekem szolnak elsosorban es utana nektek akik olvassatok...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése