2010. október 28., csütörtök

Felelosseg!

Akik kozelebbrol ismernek jobban megertik amit most irni fogok:)
Ugyebar Isten segitsegevel a nyaron levizsgaztam egyetemen es mar csak az van hatra hogy talaljak szakmamon belul allast. Most ezen is dolgozok de kozbejott meg az is hogy lehetoseg van arra hogy autista gyerekekel valo foglalkozast illetoen lennenek kurzusok 1 even at minden honapban 1 hetvege es 1 ev utan diplomat kapunk ami szinten segitseg a tovabblepesben de nem is ez a legfontosabb hanem h praktika resze es a tapasztalatszerzes es olyan szuper lesz:) az egyetemen megtanultuk az elmeletet de a gyakorlat es a tapasztalat a valami:)
Amire szeretnelek kerni titeket az az hogy imadkozzatok ertem. Nagyon izgulok, felelosseg, a teloszamom felkerul a netre a kovetkezo honalpon itt ami lehetove teszi h ARAD-on is lehessenek ilyen kurzusok.Nezzetek be ha gondoljatok, erdekes.
Nagyon orulok ennek a szitunak mert folyamatosan kepben kell lennem es mar alig hogy a kurzusok elkezdodjenek. Imadkozzunk es imadkozzatok azert h legyenek jelentkezok hogy meglegyen a legalabb 50 emberke.
Elore is koszonom es meg irok:)

2 megjegyzés:

  1. Végre, végre valahára! Állambácsinak van mit tanuljon nyugattól. Túl soknak látom a minimum létszámot! Ha nem lesz csak 45? Akkor nézhetik magukat az érintett szülők is meg gyerekek is. A jelenlegi oktatási rendszeren belül megnézheti magát egy enye zavarokkal küszködő gyermek, hogy a súlyos eseteket ne említsem...
    (olvastam annyit az utóbbi 2-3 évben a témáról, hogy lassan mehetnék vizsgázni, minden nagyképűsködés nélkül :( )

    VálaszTörlés