2011. április 24., vasárnap

Jezus el:D

Ma reggel a roman Adoram gyulekezetben voltunk. Meg soha nem vettek el az aramot az oszejovetel alatt ezen a helyen ahol voltunk. Ma viszont elvettek. Meg nem volt elkezdodve az alkalom elvettek es viszaadtak 2x is es 3ra elvettek es visza se adtak. De nem alt meg az elet, nem vartunk az aramra. Elkezdtuk dicsoiteni Istent, magasztalni mert melto mindezekre. Enekeltunk, imadkoztunk. Gitar es dob kisereteben. Az egyik lelkipasztor mondta a szoveget soronkent es a masik lelkipasztor mikrofon nelkul - ugyanis az enekles alatt sem adtak meg az aramot - vezette az eneklest. Aldott percek voltak. A gyulekezet olyan csendben volt mint meg soha, a gyerekek sem zajongtak. Nagyon erdekes legkor volt, kezzel foghato volt Isten jelenlete:) olyan csodalatos megtapasztalni:D
Befejeztuk az eneklest es ahogy lementek a zeneszek es a dicsoitocsoport a helyere megadtak az aramot:D Elorement aki hirdette az iget:) 2perc utan elvettek az aramot 1 percre majd ujra megadtak, ugyanis a predikaciohoz szuksge volt mikrofonra is - aki predikalt eleg halkan beszel - es a kivetitore is szukseg volt ugyhogy minden szempontbol jol jott.
Az igazat megvallva ma nagyon sok gonddal a fejemen, nehesztelesekkel mentem el az imahazba es ugy sohajtozva azt mondtam:"Istenem mit tudsz kihozni ebbol a ma reggeli alkalombol? Fel tudsz meg engem viditani?" Jo lehet a feltamadast unnepeljuk ma bennem megis keseruseg volt, fajdalom amiket karnak es szemetnek kell itelnem. Belatom h emberi makacsag es akaratoskodas es megis Isten ezzel az aramszunettel hozzam nagyon szolt. Ugyanis itt az Adoramban sok hangszer van. Hajlamos vagyok arra h elvonjak a figyelmemet a hangszerek es ma reggel hogy nem voltak lehetosge nyilt arra h igazan megerezzem a feltamadott Jezus jelenletet:D olyan csodalatos hogy ha oszinten jovok Istenhez o megszolit, megerint... es ahogy leirom nem tudja atadni azt amit ereztem es erzek, megtapasztalni kell amit en is ma reggel megtapasztaltam:)
JEZUS EL!!!!!:)

Tovabbra is ajanlom figyelmetekbe az elozo bejegyzesemet a szokasokrol.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése