2009. április 15., szerda

magam akarok megoldani mindent ... holott Isten bolcsessegere van szuksegem...


...nagyon nehezen tudok lemondani arrol h sajat erombol oldjak meg mindent... vegletekbe esem...hol tulzottan emberekre taamszkodok hol csak en akarok megoldani valamit amihez igenis segitsegre lenne szuksegem foleg isten reszerol de ezt nehezen latom be:( de valamiert a zutobbi idoben ezt igy minidg eszembe jutattja Isten es ez jo mert azt jelenti -szamomra legalabbis- h isten kozel van hozzam:) de ez meg nem eleg, bolcsessegre, Isteni bolcsessegre van szuksegem.
A munkaba az unnepek alatt 2 napot hianyoztam...hat nagyon meglatsoztt a reszlegen ahol en dolgozok es most h ujbol elkezdodott a melo tegnaptol...mindne egybol nagyon fontos lett, mindent most kernek...es neha annyira szeretnek egyedul dolgozni...de ez lehetetlen muszlay vaalkivel dolgozzak es nincs mas valasztasom el kell fogadnom.
A maisk dolog amiben szinten az akaratoskodasomat es sajat erombol valo megvalositast kell felretennem a holnap megszervezendo lanykorrol szol. Meglepetesekekl keszulok es nem akarom h tul sok lany tudjon rola...tudni illik nem minden lanyrol fog sozlni hanem egyesekrol ..majd ha vege lesz aholnapi napnak leirom pontosan mirol volt szo ... most scak annyit h kicsit keosn kezdtem el az Ur szine ele hozni a dolgokat de hiszem h jol fog alakulni az egesz. Sokx a munakabn munka kozben elgondolkodok sokmindenen es van amikor nem hallom h sozlit valaki...es altalabn Istennel sozktam megbeszelni 1-et s mast:) orulok h ilyen formaban is tarthatom a kapcsolatot Istennel.
Hat akkor jelentkezem majd holnap utan...:)

1 megjegyzés: