2009. augusztus 13., csütörtök

Hivatalos szabadsag

Lassan eljon az en idom is... hivatalosan augusztus 17-tol leszek szabadsagon de en holnap delutan 17:00 kor indulok a taborba Kolozsvartol 30km-re van a tabor ahol 1 hetig leszunk. Aztan ha Isten megsegit Udvarhelyre mehetek ahol edesanyammal tatankal es mamankal talalkozhatok:D alig varom mar.
Augusztus 26an delelott a Hargita taborban meg kell jelennem amikor a varva vart Down koros het fog elkezdodni, nagyon varom mar h ott legyek, azok kozott az emberek kozott, foglalkozni veluk, jobban megismerni oket...
Szeptember 3-ig lesz reszem ezek kozt a gyerekek kozt munkalkodni. Szeptember 6-an Borzasi David es Kinga mennyegzojere kerul sor amit szinten nagyon varok:)
Masnap ha Isten megsegit Brassoba megyek baratnomhoz es nehany napot nala leszek es a hetvegere ismet a Hargita taborba megyek mivel szolgalati talalkozo lesz... Vasarnap pedig halaado nap.
Naaaaaagyon roviden csak ennyi lesz a szabadsagom 1 kerek honap:D
Nem tudom mikor honnan lesz meg lehetosegem irni ide sot a taborba ahova holnap megyek meg telojel se lesz... ugyhogy nem leszek tul elerheto de azert probalkozzatok;) nem hargszok meg:D

2 megjegyzés: