2009. augusztus 4., kedd

Szeretet + Beke!

Mikor ezt igy mondtam Vasarnap este imadkozasnal az ifiben mindenki ertetlenul nezett ram... azt kerdeztek tolem mi erdekel mostansag es ez a 2 dolog erdekel...foglalkoztat kerdeseket hoz ki belolem es hat errol a 2 dologrol kell en buzditsam az ifjusagot penteken este ha addig Isten eltetni fog.
Mint mar emlitettem csak kerdesek merulnek fel bennem e ket fogalmat, tenyt illetoen persze kulon kulon.
Az elmult heten minden nap tobb 10x meghalgattam az: "Ez a szeretet!" cimu eneket amiben minden szo melyen megerint es ujabb kerdeseket fakaszt bennem, hogy vajon az en szeretetem olyan ahogy az enekben eneklik, ahogy a Biblia irja, ahogy masok eleteben latom?
Sajnos tulnyomoreszben van a NEM valasz:(
Nah meg ott van az az enek is, hogy: "Csak a szeretet kepes..." vajon bennem nincs szeretet ha nem tudok valamit tenyleg ugy tenni ahogy azt a Biblia irja?
Kerdest kerdes er, a valaszok kesni velnek... es ezt a sok kerdest koveti az h azer nincs bekessegem sokx mert ez a sok kerdes mig gyogyito cselekvesben megnyivanulo valaszt nem kap addig a bekesseget sem kaphatom meg.
Itt jon be az amit Reni irt a bizonysagteveseben hogy ha nem tudunk valoban jo eszkozei lenni Istenenk akkor semmire se vagyunk jok... nem szeretnek a
"semmire se jo" kategoriaba soroltatni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése