2010. március 13., szombat

...

valahogy elment a kedvem ettol a blogozastol... pedig igazan sokminden tortent velem meg minden de felek h mar tul szemelyes, tulsagosan mas valamibe menne at a bejegyzeseim sorai. Csak masokat hoznak rossz helyzetbe meg ha nekem is van igazam, es nem szeretnek ilyen modon gunyos lenni hisz mire lenne jo?
utolso eves kent most viszavonulok 1 kis idore ha lesz valami amit feltetlenul meg akarok osztani ugyis megirom addig is akit erdekel allamvizsga es mesteri fokozat kivalasztasa vannak most napirenden, es lehet imadkozni ertem ezekert koszonom...

1 megjegyzés:

  1. Kedves Erika!
    Nem tudom biztosra,h honnan is ismerjük egymást.Én úgy gondolom a hargitai táborból(gyerek vagy tini hétről).Hi5on az ismerőseim közt vagy jó régóta..meg láttalak most szilveszterkor is a Hargitán.:)De ha te tudsz olyat amire én nem emlékszem..írd meg kérlek.:)
    Az utóbbi bejegyzésedre meg azt szeretném írni,hogy bátorítalak az írásra.Ne hagyd abba...a blogra nem kell mindent leírni...s ha annyira ki kívánkozik belőled...akkor ajánlom a Naplót..(ha még nincs).Mindig vannak ilyen időszakok a blogozásban...Kívánok neked sok erőt a sulihoz!
    Isten áldjon!
    Noémi

    VálaszTörlés