2010. március 23., kedd

Szuper nap volt:)

Hat nem ugy alakult ahogy reggel indult hanem sooooooookal jobban;) reggel meg volt tartva 1 ora a 2bol -tobbet se megyek kedden orara, elkezdem ujra a munkat- amiutan atsetalva az egesz varoson beszeltunk tobb osztlaytarsammal egyutt a pedagogiai modul ugyeben, sikerrel jartam, kozben meg intezgettem ezt azt... elmentem volt sulimba erdeklodni a munkahelyel kapcs -szakmamban- itt Aradon - lehet mashol is- de az emberek egymast taposak el az allasok erdekeben... mivel sok tanart kitettek a munkahelyrol es nekunk egyetemi vegzosoknek meginkabb nincs helyunk...ezert ugy nez ki mas varosban keresgelek dolgok utan de azert jo tudni mar mostantol h mi a szitu:) nem keserit el ez a teny, de tovabb imadkozom;)
Ma 2 kedves szemelyel volt lehetosegem dumalgatni, jobban megismerni oket es baratra lelni... a nevek nem lenyegesek csak az h fontos h egymast tamogassuk es ezt ujra es ujra tanulnom es gyakorolnom kell:)
Hala Istennek szuper napom volt, a holnapi sem lesz kulomb de az aztan tenyleg reggeltol estig 12 oras foglalkozasbol fog allni de nem baj;)
Minden jot, aldott holnapot es holnap ugyanilyenkor ujra jelentkezem;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése