2010. június 26., szombat

Elkezdodott! kibovitve

Ma van az elso napja, illetve a toborozo nap az Xtreme Missions evangelizaciora, Pecskan. Nem tudom ott milyen ido van, de nalunk Aradon, nagyon be van borulva es csepergett is az eso. Imadkozzunk azert, h az ido legyen alkalmas a hivogatasra ugy ma mint holnap es a kovetkezo heten. En sajnos csak a delutani alkalmakon tudok resztvenni, de vannak akik reggeltol estig resztvesznek a miszioban. Isten adjon erot nekik ezt a munkat vegezni, de mi is vegyuk ki reszunket a misziobol imaval. Ha hugom hazaer es lesz meg ereje meselni majd irok reszletesebben h telt a mai napjuk. Addig is imadozzunk, ez elso sorban nekem szol - a felszolitas - utana meg mindenkinek aki olvas;)

Hiszem hogy ez nem igaz a mostani misziora megis megirom mert nagyon megerintett a heten mikor azt olvastam a tanfolyamban amirol mar irtam.

* "Ne tegy csak azert is valamit"
Mi olyan "tegyunk valamit" emberek vagyunk. Mindig tevekenykedni akarunk. Egyszer masszor megszolal valaki: " Mit acsorgunk itt, hat csinaljunk mar valamit!"

Azt gondolom , Isten erre igy tiltakozik: "Ne csinaljatok csakis azert valamit! Egyszeruen maradjatok veszteg! Kezdjuk el szeretni egymast! Ismerjetek meg engem! Igazitsatok eleteteket hozzam! Hadd szeresselek titeket, hadd nyilatkoztassam ki nektek magamat, amint rajtatok keresztul mukodom." El fog jonni az ido amikor majd cselekvere szol a felhivas, de nem hagyhatjuk ki a kapcsolatepitest. Elso helyre kell kerulnie az Istennel valo kapcsolatnak.
Henry T. Blackaby *

Es vegul 1 video ... Childs Prayer

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése