2010. szeptember 13., hétfő

Csak szavakban...

Iden nem csak Brassoi gyerekek voltak ezen a fogyatekos gyerekek heten hanem Bukarestbol is.
Brassobol voltak a Down korosok es a latasserultek. Jo volt felismerni oket, latni a valtozast... kulonosen a Down korosoknal. Az agresziv kislany akit mar emlitettem nehanyszor regebbi bejegyzeseimben... az elmult evhez kepest sokat valtozott. Ugyanis az igen es nem szavakon kivul semmi mast nem mondott... az arckifejezese folyamatosan szomoru es peszimista volt. Iden viszont enekelt... az enekles volt az egyetlen ami megnyugtatta, lefoglalta de ez aztan nagyon. Beszel szinte folyekonyan.. sokszor utanozza inkabb a vele beszelot... de ez is valami. Mosolyog:) nekem ez volt a legmeglepobb... jo lehet az agresziv megnyilvanulasai megmaradtak, a nevetesei gunyosak de megis engem nagy orommel toltottek el ezek az elmenyek:)
Egy maisk Down koros viszont rendessen meghizott:P de nagyon aranyos igy is:) ez a fiucska viszont rossz iranyba valtozott, csunyan beszel de hiszem h valtozni fog ez is.
Es meg nehany szot a Bukarestiekrol. Errol a helyrol a Hospice gyerekek jottek. A legkisebb gyerek 2 eves volt a legnagyobb 12. Ok meg nem igazan tudjak hogy kell keresztyen korokben vislekedni ami nekunk eleg nagy kihivas volt. De ugy erzem es ugy tapasztaltuk h Isten velunk volt es atsegitett ezekben a probakban is.
Mara ennyi amjd meg irok;)

2 megjegyzés: