2011. április 12., kedd

Keszulodes

Keszulodes van mar a husvetra kulonosen a Vasarnapi iskolat illetoen:) Hisz nem lehet a gyerekek ele allni akarmivel. Szombaton elmentem a roman tetsverek altal szervezett alkalomra tanitok szamara ahol lehet leckeket is vasarolni ami nagyon hasznos eszkoz a Vasarnapi iskola tanitoi szamara, ahogy nekunk is:)
Sokat gondolkodtam honnan szedjek elo valami jot a Husveti tortenethez, hogy erdekes is legyen, ugyanakkor maradjanak is valamivel a gyerekek. Isten ezt is megoldotta es a szombati nap alkalmaval meg is vettem a lecket amihez nagyon jo eszkozok is vannak. Itt van nehany kep h mirol is van szo:)





Olyan kifejezoek ezek a kepek es olyan jol el lehet mondani a dolgokat. Annak idejen mikor mi is kicsik voltunk nagyon torekedtek es sikerult is a tanitoinknak atadni a hitelesseget a torteneteknek. Megmaradtak az elmondottak.
Szinten szombaton megneztunk 1 videot ami nagyon szivhez szolt - legalabbis aki sziven hordja a mai gyerekek sorsat ami az Istenhez vezetesuket illeti - ugyanis gyerekek, kulombozo koruak egesz kicsitol a tizen evesekig. Elmondjak azt h szukseguk van arra hogy tanitsuk oket. Volt egy olyan kijelentes is hogy - a gyerekek mondtak - : "Jo uton vagytok hogy elveszitsetek a jelenlegi allapotban" azt is mondtak tobbek kozott ezek a gyerekek hogy szukseguk lenne tobb lehetosegre a gyulekezetben valo szolgalatokat illetoen. Ebben is batoritanunk kell oket... megszerzem a videot es kozze fogom tenni itt is mert ugy jo ha az egesz videot megnezi akit erdekel. Minden esetre szivhez szolo nagyon a video es meg sok masrol beszeltek ezen az alkalmon. A gyerekek fontosak a gyulekezetben. Ereztessuk veluk kulonleges modon:) szukseguk van erre nagyon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése