2011. április 11., hétfő

"Ujitsd meg szivemet!"

Tegnap az imahazban a roman testverek alakalman volt 1 enek ami nagyon megragadott de ezen tul valtozasokra kesztet.
3 sor ragadott meg nagyon az enekbol:
Vino Duhule sfant, hai vino Duhule Sfant
Si schimba aceasta inima
Si schimab acest gand!
Ezt a nehany sort nem lehet ugy enekelni hogy ne valtzotassa meg az ember eletet. A Szent Szellem munkalkodik es ehez csupan hit kell. Olyan csodalatos dolgok ezek:)
Tegnap a gyerekeknek tartottam vasarnapi iskolat:) 8 gyerek volt + Anett aki aludt:D Nagyon aranyosak voltak a gyerekek:) orom volt veluk dolgozni:) Aranymondast is tanultunk a gyerekekkel:)
Ugyebar a vilagban minden enekszoveg arrol szol h a szivedre hallgass mert az vezet teged es nem csal meg. Valojaban ez nem igy van. Ha Isten igejet keressuk, kutatjuk, vele kapcsolatban vagyunk o kijelenti magat, o beszel hozzank, minden teren vilagso valaszal kozeledik felenk cska nekunk fogadnunk kell es meghallanunk.
Megtapasztalta mar valaki azt hogy mielott Isten szolt volna hozza mar igennel valaszolt? Ugye milyen mereszen hangzik ez a kijelentes? Kivanom elsosorban magamnak es utana mindenkinek hogy ilyen kapcsoaltban legyen Istennel. Ezt jelenti alarendelni magamat Istennek es az o akaratanak.
Sunny-rol azt kell tudni meg hogy hihetetlen multal rendelkezik. Utcan nott fel, apja folyamatosan verte, lekezelte nap mint nap de Isten 17evesen megszolitotta, csodalatos feleseggel aldotta meg akivel egyutt szolgal az Urnak. Nagyon szep enekeket ir. Ha meg akarsz halgatni nehanyt csak ird be a nevet a youtube-on es rengeteg enek lesz ott tole:Sunny Tranca.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése