2011. július 1., péntek

Sokminden:)

Nagyon reg nem irtam mar:) lenne mirol de vagy ido nincs, vagy kedvem nincs es csak azert h legyen valami irva nem irok:)
Punkosdkor volt 1 bemerites a roman Adoram gyulekezetbe amikor mindenkinek annyi helye volt ahol ult vagy alt. Rengetegen eljottek es nagyon aldasos alkalom volt:) a feher ruhasok ragyogtak a boldogsagtol:) Ugyan azon a heten mikor volt ez a bemerites szombaton a magyar Barka gyulekezetbe is volt bemerites ami szinten nagyon aldott alkalom volt es Vasarnap pedig Szalontan lesz bemerites ami szinten nagyon aldasos lesz;) mar elore latom:D
Tegnap megkaptam a valaszt Magyarorszagrol ugyhogy irany Magyarorszag mar augusztus 22tol ott kell lennem:) Orommel tolt el a hir viszont mindenki mikor ertesul a hirrol nagyon orulnek velem egyutt de nehany masodperc utan mindenki elszomorodik, es valahogy csak ezzel a szomorusaggal maradok es ez nekem igy nagyon nehez de muszaly most erot vennem magamon. Nagyon nehez lesz ami a gyuliket illeti. Itt hagyni ugy a roman mint a magyar gyulit... rossz bele gondolni is... szeretnek en gyakran hazajonni, nah meg ott van a Vasarnapi iskola is, de majd csak kialakulnak valahogy a dolgok.
Oszegyujteni a papirokat amiket kernek, imadkozni h el tudjak mindent idoben intezni kulonosen az allampolgarsagot.
9nap mulva megyunk taborba Debrecenbe. Annyira szeretnek gondterheles mentesen elmenni es utana ujult erovel folytatni a hercehurcakat. Nem lesz egyszeru menet de lehetetlen sem lesz.
Egy even at meszirol kerultem az egyetemet hat most annal tobbet kell bejarnom a kulombozo diplomak es egyeb aktak kikerese erdekeben. Minnel hamarabb tulvagyok ezeken is annal hamarabb szabadulok a nyomotsagtol ami most nagyon ram nehezedett.
Most ezek az aktualis korulottem forgo dolgok. Ahogy alakuloban vannak a dolgok es lesz lehetosegem irok ujra:) Akit erdekel reszletesebben barmi irjatok facebookon, messen, mailt vagy akar itt is megjegyzesbe:) CSAK BATRAN!!!;)

4 megjegyzés:

  1. látom, bátorítod te magad :) ez jó!

    VálaszTörlés
  2. hat ugy is mondhatnam hogy ha en nem batoritom magamat akkor mi lesz velem?En ismerem magamat a legjobban:D

    VálaszTörlés
  3. Draga barátnőm fel a fejjel. Az Úr tudja, hogy mit miért és mikor enged meg az életünkben.(most épp ezt a magyar munkát)de ne feledd azt sem h Ö nagyon szeret, mindenhova elkisér, veled lesz és más nem számit!(Józsué 1:9)
    Az a kegyelem adatott nekünk h elmondhassuk, h mindenre van erőnk a Krisztusban, Aki minket megerősit.Kérdem én:Van ennél jobb?És ne törjön le az téged ha a hozzátartozóid az öröm után elcsüggednek mert az is csak azért van mert szeretnek.Hiányozni fogsz nekünk,de szeretettel gondolunk rád! Elmész de nem véglegesen, és aztán meg ugyis örömmel várnak haza mint ahogy majd én is!
    Az Úr áldjon meg Mindig, pusz

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szepen koszonom Andi a batoritast, a kedves szavakat es a hivasodat is:)

    VálaszTörlés