2011. március 27., vasárnap

Meniul Zilei

Ezzel a kifejezessel volt nyomatekositva az hogy mennyire fontos az ige olvasas. Napi menu kell legyen. Sokx halottuk halljuk de valoban ertjuk a lenyeget es a fontossagat e svagyunk ra? A fizikai taplalekra senki nem kell noszogasson, nap mint nap termeszetes modon magunkhoz veszuk az etelt akkor mennyivel inkabb erre a lelki-Biblia olvasas-taplalekra is szuksegunk van.
Arrol is szo volt a delelotti alkalmon hogy Vasarnap reggel olyan bagyadtak vagyunk, letortek, a delutani alakalomra mar jobban nezunk ki de akkor is a reggeli alkalom ugy tukrozi az emberek elmult heti hiteletet mindent egy kalap ala veve.
Arra is kaptunk batoritast szinten delelott hogy a gyulekeztekbe ne csak azert menjunk h kapjunk Istentol batoritast, hanem h adjunk is.
Az emlitett dolgokban nekem is szemelyesen nagyon sokat kell valtoznom de nem onerobol teszem ezt, mert ez lehetetlen hanem Istenhez valo kozeledesem lesz az elso szamu segitsegem ebben.


Delutan pedig arrol volt szo h ha uj emberekke lettunk - megteres - akkor hadjuk a meghalt o emberunket. Ne vegyuk fel ujra es ujra az oemberi viselkedeseket hanem hadjuk beken a multat es csak elore tekintsunk. Persze ez sem megy onerobol. Meg volt emlitve az is a mai nap folyaman h nagyon sokan meg 1x sem olvastak el a Bibliat es igazabol innen indul ki az egesz. Nem ismerjuk igazan Istent tehat nem tudjuk mi iranyaba nezzunk, merre tartunk...


Nagyon aldasos alkalmak voltak ma. Mar csak az van hatra hogy meg is eljem, eljuk ezeket a batoritasokat.
Roma 6:10-11 ALDOTT HETET KIVANOK!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése