2010. április 19., hétfő

Csalodas? nem ez meg annal is tobb....

... az ember meglepodik es igazabol azt se tudja hova tegye azt amikor 4 ev szoros baratsag utan valaki ugymond "fejbeut" es valotlan dolgokat vag a fejedhez... valotlan dolgokat talal ki es hireszteli, es kesz tenyek ele allit... es ha veletlenul nem olvasom el a mailt amit irt az mar azt jelenti h nem is akartam elolvansi ...masnap meg mikor kapom a smst azt se tudom hova tegyem az egeszet... kritikan aluli dolgok tortennke velem:(( rosszul ensek mert 1 masik szemely befolyasanak koszonheto az en helyzetem es ez igy nem jo:( most kezdem igazan felfogni h vadaskodas elott ertekelendo a pontos utanajaras es utana vadaskodas... ha meg szukseges... de tulelem... persze bizonyos elvonokurak segitsegevel, elvonokura emberektol...

2 megjegyzés:

  1. Fel a fejjel!!!! Az életben még sok csalódás fog érni... Mindezek -tapasztalataim szerint- MINDENKÉPPEN JAVUNKRA VÁLNAK!! Minden helyzetből lehet tanulni! Ugyhogy , ne csüggedj! Valaki ott fenn, lát és tud MINDENT!
    Puszi, Edith

    VálaszTörlés
  2. Fogadd legőszintébb együttérzésem. Sajnos tapasztalatból tudom milyen érzés az ilyen.
    A legnehezebb rész - megbocsátni és szeretni még akkor is ha soha őszinte bocsánatkérést nem kapsz. Ha sikerült, békességed lesz.
    Sok erőt!

    VálaszTörlés