2010. április 21., szerda

Ujra baratsag es nem csak...

Tegnap este eleg keson ertek haza anyuek de meselgetett es ami engem megragadott azt szeretnem leirni. Lanykori neven Vekas de valojaban Szucs mama 34 eve hunyt el... edesanyam meg tizen eves volt... de volt mamanak 1 nagyon jo baratnoje Galambfalvan akinek bemutattak a 4 testvert (edesanyamat s testvereit)a tegnapi temetes alkalmaval... a 4 testvernek olyan volt mintha anyukajukat lattak volna... ahogy meselte edesanyam meg is konyezett pont egyidos mamaval... az este nem tudtam volna elaludni, azon gondolkodtam nekem van e olyan baratnom aki 1 eleten at es tovabb is barat marad... ugyanis ez a baratno eljott Gertenyesre mama sirjahoz, megteve barati kotelesseget... ugy erzem ez a baratsag dolog is erdem szerint megy, erdem szerint megy az h 1 elet leelese utan hogy viszonyulnak hozzad, mennyire erzik kotelesseguknek utolso kotelesseguket leroni stb... erdekes dolgok ezek, remelem erthetoen irtam ha nem vilagos valami nyugodtan kerdezzetek ram vagy javitsatok ki:)
Elmondta edesanyam azt is h szakadt az eso nagyon a temetesen.. de ugyanakkor rengetegen voltak, a falu nepe mondhatni hianytalanul ott volt... es a szakado eso ellenere is 2 oras volt a szertartas... es addig nem tett 1 lepest se senki a temetobol amig nem indult el a csalad... ezt is ugy gondolom ki kell erdemelni, a tiszteletet foldi eletunk folyaman...
Marika! meg szeretnelek kerni ird meg emailcimedet, lenne nehany szemelyesebb kerdesem hozzad;) elore is koszonom:)

1 megjegyzés:

  1. szia Erika!:)Ez az email cimem:kamiz34kukacyahoo.de...várom a kérdéseid!Szép napot neked!Tetszik amit irtál!Szivesen olvaslak!

    VálaszTörlés