2011. február 14., hétfő

Szokasos megis kulonleges nap:)




Edesanyammal ahogy beszelgettem ma megemlitette hogy a rengeteg munka miatt nem nagyon menne szuloertekezletre ma de azutan eszebe jutott h a lanyai befejeztek az altalanos iskolakat es mar a licit is es tobbet -legalabbis egyenlore- es foleg lanyainak mar nem kell menni szuloertekezletre. Szamomra is hihetetlen es oszinten szolva furcsa volt ez a kijelentes. Olyan furcsan hangzik h befejeztuk a sulit, noveremmel mar egyetemet is. Felnottunk. Tobbe nem vagyunk gyerekek akikert a szulok felelnek... pedig milyen jo volt ugy es mikor ebben a biztonsagban eltunk szuleink szarnyai alatt mennyire siettunk felnoni, szabadulni es most meg mar ugy hianyzik... de ez van.
Ugyancsak merfoldkohoz kozeledem. Eldontottem hogy felmondok a cegnel ahol most dolgozom ugyanis kiskapu nyilt vegzetsegemnek megfelelo apro de nagy jelentoseggel biro munkalehetoseg amivel ha most nem elek akkor varhatom tovabbra is hogy valaki valami csoda altal csak ugy felhivjon.
Es vegul nagyon boldogan zarom a napomat mert a kurzussal kapcsoaltosan egyre tobben hivnak. Sokan csak erdeklodni, de vannak akik a sok kerdezes utan fel is iratkoznak:D 45 szemely kell oszesen legyen es kezdodik a kurzus es mar vagyunk 18-an veglegesen feliratkozva es meg van igeret 4 emberketol es 3 erdeklodo:D nagyon orulok a sok telefoncsorgest is nagyon elvezem;)
Eddig konnyu volt a szervezes. Ezutan kovetkezik a terem berles es kereses. Ertesiteni mindenkit hol lesz hogy lesz mikor lesz ugyhogy van meg mit szervezni de joremennyel vagyok es nagyon varom mar hogy megkezdodjon a kurzus es ezzel mindenki igy van:)
Jo eloadasokat, tanitasokat halgathattam meg az utobbi idoben. Olyan eloadasok es tanitasok melyek nagyon elgondolkodtatnak, folyamatosan forgatom a szivemben hetek utan is es osztonoznek tettekre, vagyis hogy gyakroljam is azt amit halottam.

Jol ment a munka is ma, nagyon jol ment minden, hajsza volt es megvolt:) a holnapi nap pedig uajbb kihivasokat tartogat:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése